profielfoto

“Ik zou het zeker aanraden om de verkoop van je huis zelf te regelen. Ad en Ruben zijn heel flexibel, je kunt alles met ze overleggen”

Via internet werden drie makelaars geselecteerd. “Het verhaal van Ad sprak ons het meest aan. Rustig, onderbouwd en ook lekker flexibel. Het was direct vertrouwd.”

Alles volgens plan

En dus werd het huis te koop gezet. Justin: “We zouden wel zien hoe het liep. Uiteindelijk is het nog best snel gegaan, binnen een half jaar was het verkocht.” Veel zaken regelden ze zelf, vertelt Justin: “De bezichtigingen en dergelijke, dat hebben we allemaal zelf georganiseerd. Het laatste, formele gedeelte van de verkoop ging via Ad. En als we vragen hadden stond Ad ook altijd klaar. Op deze manier zou ik het zeker aanraden om de verkoop van je huis zelf te regelen. Ad en Ruben zijn daar heel flexibel in, je kunt alles met ze overleggen en ze laten je helemaal vrij. Ook als je gaandeweg besluit dat je toch meer ondersteuning wil is dat geen probleem. Maar in ons geval was dat niet nodig, het liep allemaal volgens plan en we zijn heel tevreden
met het resultaat.”

Tijd voor iets anders

Met enige spijt werd afscheid genomen van de oude woning, een appartement in het oude Rabobank-pand. “Een mooi kleinschalig complex, met een leuke groep bewoners. Maar het werd te klein, op een gegeven moment ga je je daar aan ergeren. Dus het werd tijd voor iets anders.”

“Je merkt dat ze oprecht geïnteresseerd zijn”

Het nieuwe huis is een ‘klushuis’, vertelt Justin. “Een vrijstaande woning in het centrum van Ommen. Gebouwd in de jaren ’30, met een mooi oud plafond en een zolder in oude stijl. En kleine kamers, het zijn allemaal hokjes.” Tijdens de verbouwing van het nieuwe huis kwam Ruben af en toe nog wel eens langs, vertelt Justin: “Dat vond ik heel leuk, dat ze dat doen. Even hun neus laten zien. Je merkt dat ze oprecht geïnteresseerd zijn.”

 

Op zoek naar een makelaar?

contact

Vul het contactformulier in.

We nemen binnen een dag contact met je op.