Vanaf 27 september 2017 heeft Makelaarskantoor Bakker een nieuwe naam: Fokke Makelaardij. Nu eigenaar Ad Fokke versterking krijgt van zoon Ruben werd het tijd voor een nieuwe uitstraling, inclusief een nieuwe naam.

In 2008 werd Ad Fokke eigenaar van Makelaarskantoor Bakker, met meer dan vijftig jaar historie het oudste makelaarskantoor van Ommen. Een gevestigde en gewaardeerde naam met een rijke geschiedenis. Over het veranderen van die naam hebben we dan ook goed nagedacht. Uit een onderzoek onder onze klanten kwam vooral de waardering voor onze persoonlijke aanpak naar voren. Dat gaf de doorslag om ons vanaf nu met onze eigen naam aan het kantoor te verbinden. Ad is de deskundige in Ommen, Ruben kent de Marslanden in Hardenberg als zijn broekzak.

Wat verandert er voor onze klanten?

Onze persoonlijke service blijft precies zoals je die van ons gewend bent. Ook onze bestaande mailadressen en telefoonnummers kun je gewoon blijven gebruiken. Wel hebben we onze dienstverlening verder gemoderniseerd, zodat we nog meer flexibiliteit en keuzevrijheid bieden. Wil je veel zaken zelf regelen of je bij de aankoop of verkoop vooral focussen op internet? Vanaf nu bepaal je zelf welke diensten je afneemt. En natuurlijk voeren we desgewenst ook het gehele aan- of verkooptraject vakkundig voor je uit.

Meer weten?

Vraag onze productwijzer aan via . Of beter nog, loop eens binnen op ons kantoor voor en kop koffie en een kennismakingsgesprek!

Kennis maken?

Heb je concrete plannen of zit je juist nog in een oriƫnterende fase? We adviseren je graag.

contact

Stuur ons je naam en telefoonnummer.

We nemen binnen een dag contact met je op.