oscar-gerlinde

“Qua prijs kunnen Ad en Ruben heel goed concurreren met internetmakelaars. En je hebt wel de meerwaarde van het persoonlijke contact”

Oskar: “Vroeger stonden makelaars bekend om hun hoge tarieven. Tegenwoordig gaat alles online en kun je veel zelf doen.” Waarom dan toch een makelaar in de arm genomen? “Bij de verkoop van een huis heb je met allerlei regels te maken: bedenktijd, tekenmomenten, wat staat er in een koopcontract. Ik zit zelf in de handel, kan wel iets verkopen voor een goede prijs. Maar er zijn een aantal dingen die alleen een makelaar weet. We hebben veel zelf gedaan, van Ad en Ruben kregen we advies.”

Meerwaarde

Oskar: “Qua prijs kunnen Ad en Ruben heel goed concurreren met internetmakelaars. En je hebt wel de meerwaarde van het persoonlijke contact met iemand die de lokale markt kent. Je loopt toch tegen vragen aan, en dan konden we altijd bellen.
Ook ’s avonds.”

Ideale partner

Binnen een week was het huis verkocht. “Daar hebben we een heel goed gevoel aan overgehouden. We zijn goed begeleid. Ad en Ruben laten je heel vrij in wat je zelf doet.

Bij de verkoop van een huis gaat het toch om tonnen. Dan heeft het echt meerwaarde om een makelaar in te schakelen met kennis van zaken. Je kunt niet alles weten, een huis verkopen doe je normaal gesproken niet zo vaak. Ik kan best eigenwijs zijn, denk dat ik mijn huis zelf wel kan verkopen. Dan heb je aan de familie Fokke de ideale partner. Zeker met de tarieven die ze hanteren. Zij weten dat makelaarsprovisies van 1,5% niet meer van deze tijd zijn. En je hebt toch iemand met kennis van zaken die achter je staat. Dat geeft een heel goed gevoel.”

Kennis maken?

contact

Vul het contactformulier in.

We nemen binnen een dag contact met je op.